MARKTEN

MARKTEN

Materieel voor elke vraag. Dat hebben we. En voor vele markten. Van industrie tot aan bouw en infra: jij vraagt, wij leveren. En meer!

Leidingen, slangen en aanverwante artikelen. In alle soorten en maten. Precies wat jij nodig hebt voor jouw project.

Je huurt gecertificeerde industriële appendages, leidingen en slangen. Alles om de volledige tijdelijke pompinstallatie volgens de juiste richtlijnen op te bouwen.

Altijd het juiste (tijdelijke) materieel. Voor bijvoorbeeld het verpompen van oppervlaktewater, of de renovatie of nieuwbouw van riool- of poldergemalen.

foto-markten-wij-denken-mee

/ WIJ DENKEN MET JE MEE

Uitdagingen? Die zijn er genoeg. In elke markt. Misschien ben je druk met een rioolrenovatie. En heb je een persleidingtracé, oftewel een ‘bypass’ nodig. Of je wilt water overpompen van oppervlaktewater. Of water of andere (vloei)stoffen transporteren. Hoe verschillend de projecten ook zijn: wij ondersteunen jou. Oplossingsgericht, eenvoudig en persoonlijk. We leggen de lat hoog. Denken met je mee en helpen je echt. Geen vraag is té gek. Onze werkwijze is wel te gék. Flexbuis regelt het voor je.

/ WATEROVERLAST

Wateroverlast door hevige regenval of een gesprongen leiding? Dan moet dat water zo snel mogelijk weggepompt worden. Samen met Flexpumps regelen we het voor je. Dat betekent actie! Snel schakelen, de situatie goed inschatten en in de benen. Bij calamiteiten en spoed staan we dag en nacht voor je klaar.

/ RIOOLOVERPOMPINGEN

Is het riool verstopt, verzakt of kapot? Of staan er rioleringswerkzaamheden op de planning? Met ons materieel en de tijdelijke pompinstallaties van Flexpumps leggen we een riool-omleiding neer. Snel en effectief. Door deze omleiding blijft het riool functioneel en kunnen aannemers de rioolwerkzaamheden veilig uitvoeren. Wel zo fijn.

/ DIJKDOORBRAAK EN ANDERE NOODSITUATIES

Voor dijkdoorbraken en andere noodsituaties leveren we samen met Flexpumps pompen om het water weg te pompen. We stellen ook noodplannen op. Als er dan een dijkdoorbraak is, kunnen we snel schakelen. Zo voorkomen we grote wateroverlast en rampen. Dit doen we ook bij andere gevaarlijke situaties. Als je bijvoorbeeld risicovolle werkzaamheden moet verrichten. Dan is het wel zo handig om een noodplan te hebben. En bijvoorbeeld wat noodpompen te reserveren. Better safe than sorry.

foto-markten-wateroverlast
Scroll naar boven