OVER ONS

/ NIET LULLEN, MAAR KLANT­WENSEN
VERVULLEN

Flexbuis. Het woord ‘flex’ in de naam zegt het al. De definitie? Laten we het woordenboek er even bijpakken …:'heel mooi, heel goed' en 'afkorting van flexibel'. Nou, dat dus. We zeggen het niet alleen. Je ervaart het ook. We denken met je mee. Door ervaring weten we wat al mogelijk is. En door onze frisse kijk, zorgen we dat het mogelijk gemaakt wordt. Ook als het er nog niet is. De wereld verandert en wij veranderen mee. Maar op een persoonlijke aanpak kun je blijven rekenen. Altijd. Daarin gaan we ver en dat merk je.

Hoe? Jij krijgt vlot en makkelijk geregeld wat je wilt. Zonder gedoe. Voor velen zijn we dan ook al jarenlang een betrouwbare bekende. Sinds 1 oktober ’22 zijn we onderdeel van Flexpumps. De meest duurzame pompenverhuurder van Nederland. Samen maken we jouw pompinstallatie compleet. Zo vormen we toch een mooi trio? Wij fixen het, jij maakt er gebruik van. Zo doen wij waar wij goed in zijn en kun jij focust je op waar jij het beste in bent.

OPSLAGLOCATIE MILL
youtube-video-thumbnail
foto-over-ons-99-problems

/ YOU'VE GOT 99 PROBLEMS,
BUT A PIPE AIN'T ONE

Jij belt of mailt ons met jouw probleem of (aan)vraag. En wij nemen het jou uit handen. Adviseren. Leveren. Lossen het op. Linksom of rechtsom, net wat jij nodig hebt. Zo simpel is het. Kwestie van ontzorgen …Doen we graag.

/ FLEXBUIS EN FLEXPUMPS

Sinds 2022 is Flexbuis onderdeel van Flexpumps. We passen bij elkaar, als …een pomp en een leiding. Om er maar even wat jargon in te gooien. Waarom? Samen hebben we een bak aan ervaring. Plus alle nodige materialen. Het assortiment is op z’n zachtst gezegd uitgebreid. Daarmee krijg jij als klant dus altijd een passende oplossing.

foto-over-ons-henk-en-vet
Scroll naar boven